İZMİR / BALÇOVA - Balçova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz tarafından düzenlenen öğrenci ve velilerin katıldığı iftar programı Balçova Kaymakamı Sayın Mahmut HALAL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan ATİLLA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Fatma DEMİRCİ ve Murat ALİŞ ile okul müdürlerinin teşrifleri ile gerçekleştirildi.

Sayın Kaymakamımız iftar sonrası okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri ile sohbet ettiler.

Mrt

OKULUMUZDA KADEM İZMİR TEMSİLCİSİ ARZU GÜNAYDIN'IN KATILIMIYLA YAPTIĞIMIZ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ..

Mrt

12. SINIF  ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ FUARINA YAPTIKLARI GEZİ.

Ock

BALÇOVA MÜFTÜSÜ DERVİŞ ORHAN 9. SINIFLARIN KAHVALTI ETKİNLİĞİNE KATILDI.

1. DÖNEM SONU OKUL ETKİNLİKLERİ

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA 'ANLAMINI BUL' VE 'HATIRLATMACA' ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Ara

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE  'Gençlik Güvenli Gelecek” SEMİNERİ VERİLDİ.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KONULU YARIŞMADA 9-A SINIFINDAN ÖĞRENCİMİZ SENEM GÜREL KOMPOZİSYON DALINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Ara

KURANA HİZMET DERNEĞİNİN DESTEĞİ İLE ARAŞTIRMACI YAZAR ABDULLAH PEKÖZ ÖĞRENCİLERİMİZE KURANIN MUCİZELERİNİ ANLATTI.

Ara

GENEL VELİ TOPLANTIMIZI VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE 30 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Kas

OKULUMUZDAKİ 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ TÖRENLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Kas

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA EMNİYET PERSONELİ ÖZDEMİR ÖZ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.